Годишен отпуск 28.8-9.9.2013 – лятна промоция

Фотоексперт обявява дните , в които излиза в лятна ваканция за свободни от диагностика .  Всеки клиент с проблемен любителски фотоапарат може да изпрати повредената си техника за безплатна диагностика от офис на Еконт до офис Изток София или до офиса на Фотоексперт – Хан Аспарух 64 .

За дните 28 август  до 9 септември клиентите на Фотоексперт получават безплатна диагностика за повреден любителски фотоапарат. Условията на промоцията включват – периода 28.8 до 9.9.2013г.  ,  задължително изпращане на  любителски фотоапарат с куриерска фирма Еконт Експерс  до офис Изток в София – получател  Фотоексперт – тел. 0878 199 364  или директно до офиса на Фотоексперт  с коя да е куриерска фирма.

Транспортът и застраховките са за Ваша сметка. Необходимо е техниката да бъде придружена с  писмено обяснение за възникналия проблем. Моля , посочвайте в товарителницата, че пратката ще бъде получена на 9.9.2013г.

Всички получените по тази промоция любителски фотоапарати ще бъдат преглеждани по нормална поръчка – 10 работни дни, броени от 9 септември….

Приятна лятна почивка и безпроблемно снимане !OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

One response to “Годишен отпуск 28.8-9.9.2013 – лятна промоция

  1. За ползата от промоциите на Фотоексперт.
    Генерален извод за клиентите ни е , че това са полезни и навременни промоции за ремонт на фотоапарати. Те са валидни за всеки, който е изпратил техниката си или е направил запитване за ремонт в този период – по телефон, на телефонен секретар, в Скайп, по ел. поща или като коментар в блога ни.
    Благодарим на всички, които са се възползвали от безплатната диагностика в периода на годишния ни летен отпуск!
    Поздрави от екипа на Фотоексперет.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s